De latex spuitwerken specialist!

Diensten

Onze diensten

Wat hebben wij aan jou te bieden?

Over Ons

Met een ruime ervaring vol prachtige karakteristieke monumentale panden en zeer uiteenlopende opdrachtgevers hebben…

Lees Verder

Latexspuiten op wanden & plafonds

Wij spuiten latex muurverf op wanden en plafonds door middel van Airless en Air assisted…

Lees Verder

Buitenmuren, gevels & daken

Wij beperken ons niet alleen tot binnen de woning latex spuiten, maar spuit ook…

Lees Verder

Schilder

Wij onderhouden en voorzien oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen van vers schilderwerk…

Lees Verder

Diensten

Latexspuiten op wanden & plafonds

Slegers & van Lierop Schilderwerken  spuit latex muurverf op wanden en plafonds door middel van Airless en Air assisted spuitapparatuur voor nevelarm spuiten. De latex wordt gespoten onder regelbare druk en afhankelijk van het object met of zonder persondersteuning.

Latex spuiten is mogelijk op ieder type harde ondergrond. Slegers & van Lierop Schilderwerken  spuit enkel met hoogwaardig en milieuvriendelijk latex op waterbasis. Het laten latex spuiten van uw wanden en plafonds bespaart enorm veel tijd en is financieel aantrekkelijker in vergelijking met traditioneel rollen. Slegers & van Lierop Schilderwerken  is binnen 1 á 2 dagen klaar en u bent tot 40% goedkoper uit.

Diensten

Buitenmuren, gevels & daken

Slegers & van Lierop Schilderwerken  beperkt zich niet alleen tot binnen de woning latex spuiten, maar spuit ook latex muurverf op buitenmuren, gevels en daken. Het weer speelt hierbij een grote rol en daarom voeren wij buitenwerkzaamheden alleen uit in de lente- en zomermaanden. We maken hierbij alleen gebruik van zeer weervaste latex voor een langdurig resultaat.

Voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Diensten

Op zoek naar een schilder in Eindhoven en omgeving?

Bij Slegers & van Lierop schilderwerken ben je aan het goede adres, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Wij onderhouden en voorzien oude- en nieuwe woningen, kantoren en gebouwen van vers schilderwerk. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk.

Vroeger werden wanden en plafonds altijd handmatig geschilderd. Het handmatig rollen van latex (het zogenaamde sauzen) is vaak tijdrovend en kan beschouwd worden als zware arbeid.

Bovendien moet er snel gewerkt worden tijdens het sauzen om baanvorming te voorkomen. Slegers & van Lierop schilderwerken is gespecialiseerd in het airless latex spuiten van binnenmuren en plafonds waarbij kwaliteit boven aan ons lijstje staat. Of het nou gaat om een gerenoveerde woonboerderij, appartement, bedrijfspand of nieuwbouwwoning, latex-spuitwerken is hoe dan ook een perfecte oplossing om uw wanden snel te voorzien van een sterke laag muurverf.

Voor al onze opdrachten gebruikt Slegers & van Lierop schilderwerken enkel materialen en producten van A-kwaliteit en spuiten we altijd drie lagen (primer en latex 2x). Hiermee bereikt u altijd een strakke en dekkende afwerking van uw wanden en plafonds.

Vaak is er met handmatig schilderen ook een structuur van de roller zichtbaar.
Bij latex spuiten / verf spuiten wordt de latex aangebracht door middel van een airless verfspuit. Door de snelheid van het spuiten wordt voorkomen dat de latex te snel droogt en dus baanvorming voorkomen wordt. Ook zorgt een krachtige pomp ervoor dat de latex of muurverf onder hoge druk snel en egaal wordt aangebracht op de ondergrond.
Doordat latex-spuitwerken veel sneller gaat dan handmatig schilderen wordt de arbeidstijd verkort.

Laten we jouw nieuwe project bespreken

Samen komen we tot de beste oplossing voor het mooiste, duurzaamste resultaat